Sastāvdaļas
Zivij
-
Palijas fileja (izfilēta no veselas zivs)260 g
-
Sviests40 g
-
Rapšu eļļa10 g
-
Citrons1 gabali
-
Sāls un piparipēc garšas
Krēmam
-
Zaļie zirnīši300 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Vīnogu etiķis1 ēdamk.
-
Buljons (I love eco kubiņi)200 ml
-
Sviests50 g
-
Piparmētra1 sauja (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā lielisku sviestā ceptas palijas recepti, kas noteikti liks sariesties mutē siekalām.