Sastāvdaļas
-
Citrons1 gab.
-
Sviesta pupiņas konservētas400 g
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Kale salāti3 šķipsniņa (-s)
-
Spināti3 šķipsniņa (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Gailenes3 šķipsniņa (-s)
-
Parmezānspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sviesta pupiņas ber uz pannas un pielej 2 ēdamkarotes konservējuma sulas.
Pielej 1 tējk citrona sulas un piespied ķiploku. Sildi un ar dakšu sastampā.
Citā pannā karsē eļļu un cep gailenes. Kad tās viekgli apcepušās pievieno spinātus un kale lapas.
Apcep un pasniedz. Pēc garšas pievieno sāli un pārrīvē cieto sieru.