Sastāvdaļas
-
Jūras velšu kokteilis200 g
-
Tīģergarneles20 gabali
-
Sviests50 g
-
Saulē kaltēti tomāti6 gab.
-
Garšviela Selection by Rimi spāņu1 tējk.
-
Spināti60 g
-
Sauss baltvīns50 ml
-
Bagete1 gabali
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pārgriez bageti uz pusēm un tad vēl arī šķērsām uz pusēm.
Liec cepeškrāsnī 200 grādos apgrauzdēties, līdz tā kļūst kraukšķīga un zeltaina.
Karsē pannu ar sviestu un liec cept garneles.
Pievieno saulē kaltētos tomātus, sagrieztus mazākos gabalos.
Pievieno jūras kokteili un baltvīnu.
Sautē maisot 1 minūti.
Pieliec spinātus.
Pasniedz uz bagetēm.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.