Sastāvdaļas
Pesto
-
Neitrālas garšas eļļa300 ml
-
Extra virgin olīveļļa100 ml
-
Rukola400 g
-
Baziliks1 bunte (-s)
-
Grana padano siers20 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Sāls
-
Citrons1 gabali
Pasta
-
Tagliatelle pasta rimi400 g
-
Saldais krējums Rimi200 ml
-
Grana padano siers50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Izbaudi Itālijas garšu ar pašgatavotu pesto mērci no rukolas un bazilika.
Pagatavo pesto, sablenderējot visas sastāvdaļas.
Receptei būs nepieciešamas 4 ēdamkarotes pesto, pārējo liec burciņā un uzglabā ledusskapī.
Novāri pastu, kā norādīts uz iepakojuma.
Uzkarsē pannu ar saldo krējumu un pesto.
Pievieno novārīto pastu, apmaisi un pasniedz ar vai bez siera.