Tako ar cūkgaļu
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Cūkgaļas kakla karbonāde400 g
-
Garšviela Meksikas Selection by Rimi5 g
-
Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi4 ēdamk.
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Ābolu etiķis100 ml
-
Oregano (raudene)1 tējk.
-
Skābais krējums100 g
-
Kviešu tortiljas4 gabali
-
Koriands1 bunte (-s)
-
Laims1 gab.
-
Mērce Santa Maria BBQ Chipotlepasniegšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagriez gaļu palielos kubiņos (apmēram īkšķa biezumā), pievieno garšvielu maisījumu.
Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sagriezto gaļu, līdz tā kļūst brūna.
Bļodā sagriez sīpolus plānās ripiņās, aplej ar ābolu etiķi, pievieno oregano un samaisi.
Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto gaļu un marinētajiem sīpoliem.
Pasniedz ar skābo krējumu, BBQ mērci, koriandru un laima šķēlītēm.