Tako ar liellopa gaļu
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Liellopa gaļa300 g
-
Olīveļļa ar rozmarīnu Selection by Rimi4 ēdamk.
-
Tako mērce I Love Eco230 g
-
Sarkanās pupiņas I Love Eco230 g
-
Kviešu tortiljas4 gabali
-
Skābais krējums100 g
-
Koriandrs1 bunte (-s)
-
Laims1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakapā liellopa gaļu mazos gabaliņos.
Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sakapāto gaļu, līdz tā kļūst brūna.
Pievieno tako mērci un pupiņas un visu karsē 10 minūtes.
Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto liellopa gaļas maisījumu.
Pasniedz ar skābo krējumu, koriandru un laima šķēlīti.