Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Tako
-
Gatavošana 35min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Maltā gaļa
-
Eļļa cepšanai1 ēdamk.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Sīpols1 gab.
-
Liellopa maltā gaļa500 g
-
Tomātu pasta2 ēdamk.
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Oregano1 tējk.
-
Kumīns1 tējk.
-
Paprikas pulveris1 tējk.
-
Sāls1 tējk.
-
Pipari1 tējk.
Piedevas
-
Tako laiviņas12 gab.
-
Sierspēc izvēles
-
Salātipēc izvēles
-
Tomātipēc izvēles
-
Sarkanais sīpolspēc izvēles
-
Kukurūzapēc izvēles
-
Marinēti gurķīšipēc izvēles
-
Skābais krējumspēc izvēles
-
Tako mērcepēc izvēles
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā uzsilda olīveļļu.
Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, apcep apmēram 2 minūtes.
Pievieno malto gaļu un cep, līdz gaļa ir apcepusies.
Pievieno visas garšvielas un kārtīgi samaisa, pacep 2 minūtes
Tad pievieno tomātu pastu un pasautē vēl 1 minūti. Noņem no plīts.
Tako cietās tortiljas 3 minūtes uzsilda krāsnī 160°C.
Tako cietajā tortiljā kārto gaļu, sarīvētu sieru un tad visas sev tīkamās sastāvdaļas (smalki sagrieztas) un mērces.