Tako

  • Gatavošana 35min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Maltā gaļa

  • Eļļa cepšanai
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sīpols
     1 gab.
  • Liellopa maltā gaļa
     500 g
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Oregano
     1 tējk.
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Paprikas pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Pipari
     1 tējk.

Piedevas

  • Tako laiviņas
      12 gab.
  • Siers
      pēc izvēles
  • Salāti
      pēc izvēles
  • Tomāti
      pēc izvēles
  • Sarkanais sīpols
      pēc izvēles
  • Kukurūza
      pēc izvēles
  • Marinēti gurķīši
      pēc izvēles
  • Skābais krējums
      pēc izvēles
  • Tako mērce
      pēc izvēles

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā uzsilda olīveļļu.

Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, apcep apmēram 2 minūtes.

Pievieno malto gaļu un cep, līdz gaļa ir apcepusies.

Pievieno visas garšvielas un kārtīgi samaisa, pacep 2 minūtes

Tad pievieno tomātu pastu un pasautē vēl 1 minūti. Noņem no plīts.

Tako cietās tortiljas 3 minūtes uzsilda krāsnī 160°C.

Tako cietajā tortiljā kārto gaļu, sarīvētu sieru un tad visas sev tīkamās sastāvdaļas (smalki sagrieztas) un mērces.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes