Tofu ar rīsu nūdelēm

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tofu ar rīsu nūdelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Tofu

  • Tofu ICA
     1 gabali
  • Ponzu mērce
     2 ēdamk.
  • Saldā čili mērce
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)

Nūdelēm

  • Rīsu nūdeles
     100 g
  • Burkāns
     1 gabali
  • Tom Yum pasta
     1 ēdamk.
  • Sezama sēklas
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gards vegāniskais ēdiens ar tofu un rīsu nūdelēm. Pamēģini!

Tofu gabalu nosusini, ietinot dvielī un nedaudz sapresē.

Augšējā tofu daļā iegriez restīti, lai marināde varētu sasūkties.

Pagatavo marinādi no ponzu un saldās čili mērces un sasmalcināta ķiploka.

Uzkarsē pannu. Uz lēnas uguns eļļā cep tofu gabalu. Cep 2 minūtes no katras puses, tad pielej mērci un karamelizē tofu.

Paralēli novāri rīsu nūdeles.

Sagriez strēmelēs burkānu. 

Nūdelēm un burkāniem pievieno tom yum pastu un sezama sēkliņas. Uzkarsē eļļu un pārlej nūdelēm, blanšējot tās garšvielās.

Pasniedz ar tofu.

Līdzīgas receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli