Tofu "biezpiena" plācenīši

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Tofu "biezpiena" plācenīši
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • tofu
     200 g
  • kviešu milti
     4 ēdamk.
  • bezpiedevu sojas jogurts
     4 ēdamk.
  • cukurs
     4 ēdamk.
  • citrons
     0.5 gabali
  • ievārījums Rūdolfs
     4 ēdamk.
  • svaigas ogas vai augļi pēc izvēles
     200 g
  • kļavu sīrups
      servēšanai
  • pūdercukurs
      servēšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja esi vegāns, nav jāatsakās no baudas, ko sniedz īsti biezpiena plācenīši. Gardie "biezpiena" plācenīši ar tofu pēc tekstūras ļoti atgādina īstos biezpiena plācenīšus un ir tikpat garšīgi!

 

Tofu sadrupina mazos gabaliņos, iemaisa jogurtu un pievieno miltus, cukuru, citronu sulu pēc garšas un šķipsnu sāls.
Uzkarsē pannā eļļu, liek pa 1 ēdamkarotei tofu masas pannā un veido mazus plācenīšus. Cep plācenīšus, līdz tie ir brūni no abām pusēm.
Uzkarsē krāsni līdz 180c temperatūrai. Pārliek plācenīšus uz cepamās plāts un turpina cept cepeškrāsnī 8 minūtes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes