Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Tom Yum Zupa
-
Gatavošana 35min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Eļļa2 ēdamk.
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Vistas buljons500 ml
-
Ingvers30 g
-
Laims0.5 gab.
-
Citronzāle1 stiebrs
-
Sojas mērce1 tējk.
-
Zivju mērce1 ēdamk.
-
Loki2 gab.
-
Čili pipars1 gab.
-
Karijs0.5 tējk.
-
Brūnais cukurs1 tējk.
-
Laima sula1 tējk.
-
Tomāts1 gab.
-
Šampinjoni100 g
-
Karaliskās garneles250 g
-
Kokosriekstu piens150 ml
Dekors
-
Koriandrspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā uz vidējas liesmas uzsilda eļļu un apcep ķiploku (apm. 30 sek.).
Pievieno vistas buljonu.
Pievieno plānās šķēlēs sagrieztu ingveru, laima miziņu, smalki, gareniski sagrieztu zaļo sīpolu, smalkos riņķos sagrieztu čili piparu un kariju.
Vāra 5 min.
Pievieno cukuru un laima sulu, visu samaisa.
Liek klāt atsaldētas karaliskās garneles, sagrieztus šampinjonus un sagrieztus tomātus.
Ļauj viegli burbuļot 3-4 min.
Pievieno kokosriekstu pienu, samaisa un uzsilda līdz vēlamajai temperatūrai.
Pasniedz ar svaigu koriandru.