Tomātu mērcē sautēts jūras asaris

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Tomātu mērcē sautēts jūras asaris
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Jūras asaris
     3 gab.
  • Sāls
     3 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa
     3 tējk.
  • Tomātu mērce
     0.5 L

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Zivij noņem zvīņas un to iztīra.

Ieslīpi iegriež zivij sānus (tad labāk iesūksies garšvielas un mērce). Virsū ber sāli un piparus. Zivi apslaka ar olīveļļu un liek cepešpannā, kurā ielieta svaigo tomātu mērce. Cepešpannu ievieto iepriekš uzkarsētā krāsnī 210 grādu temperatūrā un cep 15 minūtes.

Līdzīgas receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes