Tomātu sautējums ar kazas sieru

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tomātu sautējums ar kazas sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Tomāti
     700 g
  • Šalotes sīpoli
     2 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Čili pipari
      0.5 gab.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sarkanā vīna etiķis
     20 ml
  • Brūnais cukurs
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 tējk.
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Piparmētra
      pēc garšas
  • Kazas siers
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un sautē olīveļļā 1 minūti.

Pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus. 

Pievieno sakapātu čili, etiķi, cukuru, sāli un piparus. 

Sautē visu 3–6 minūtes, lai tomāti pārāk neizjūk. 

Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes