Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Tomātu un kazas siera pīrāgs
-
Gatavošana 1h 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Rauga mīkla300 g
-
Sīpoli4 gab.
-
Olīveļļa4 Tējkarotes
-
Kazas siers225 g
-
Medus3 ēdamk.
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Pipari1 šķipsniņa (-s)
-
Tomāti3 gab.
-
Timiāns3 zariņi
-
Ola1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uz pannas lej 2 tējk. olīveļļas un apcep sīpolus (sagrieztus), līdz tie ir karamelizējušies.
Uzsilda krāsni līdz 190° C un uz pannas izklāj cepampapīru.
Ar rulli izrullē mīklu, apmēram 3 mm biezu. Liek uz sagatavotās pannas.
Atstāj maliņās nedaudz mīklu, ko uzlocīt vēlāk virs pildījuma. Mīklas vidū saber karamlizētos sīpolus, uzber sadrumstalotu kazas sieru un aplej ar medu.
Sagriež tomātus ripiņās un saliek pīrāgā. Apber ar sāli un pipariem. Tad izklāj tomātus virs kazas siera.
Apslaka ar olīveļļu.
Uzloka mīklas maliņas, kuras apsmērē ar sakulto olu, un uzliek 3 timiāna zariņus. Liek cepties uz 1 stundu vai līdz mīkla ir zeltaini brūna un kraukšķīga.
Pirms pasniedz, ļauj atdzesēties 2 - 3 minūtes.