Tortellini ar ķiršu tomātu mērci

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Tortellini ar ķiršu tomātu mērci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pastai

  • Tortellini ar vītinātās gaļas pildījumu
     250 g
  • Cietais siers
     50 g
  • Sviesta pupiņas
     1 paciņa (-s)

Mērcei

  • Olīveļļa
     30 ml
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Sīpols
     1 gabali
  • Ķiršu tomāti
     400 g
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Sāls
     
  • Itaļu garšvielas
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepešpannā ieber tomātus, pielej olīveļļu, pieliek ķiploku, smalki grieztu sīpolu, garšvielas, medu un sāli. Cep 200℃ 20 min.
Novāra tortellini.
Mērci pārlej citā traukā vai sakarsē uz plīts to pašu cepešpannu, pievieno pupiņas un novārītos tortellini.
Pieber nedaudz siera un sakarsē tā, lai mērce apņem tortellini.
Pasniedzot pārber ar papildu sieru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes