Toskānas maizes un tomātu zupa
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Olīveļļa70 g
-
Ķiploks (sakapāts)2 daiva (-s)
-
Saldais sīpols (sīki sakapāts)1 gab.
-
Burkāni (sagriezti šķēlītēs)2 gab.
-
Selerijas kāts (sagriezts šķēlītēs)1 gab.
-
Konservēti tomāti400 g
-
Sāls1 tējk.
-
Malti melnie pipari0.5 tējk.
-
Cukurs1 tējk.
-
Čili pārslas0.25 tējk.
-
Dārzeņu buljona kubiņš1 gab.
-
Karsts ūdens1 L
-
Apkaltusi maize150 g
-
Svaigs bazilikspasniegšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Īsta Vidusjūras tomātu zupa ar gardajiem Toskānas grauzdiņiem no maizes pārpalikumiem siltām un aromātiskām vakariņām.
Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.