Sastāvdaļas
Truša ragū
-
Truša kājas ar kaulu350 g
-
Eļļa50 ml
-
Burkāni2 gab.
-
Sīpols1 gab.
-
Cukīni1 gabali
-
Baklažāns1 gabali
-
Ķiploki5 daiva (-s)
-
Tomātu mērce Rimi200 g
-
Vistas buljons450 ml
-
Pētersīļi1 bunte (-s)
-
Saldais krējums200 ml
-
Sālspēc garšas
-
Cukurspēc garšas
Pasta
-
Linguini300 g
-
Siers Grana Padano60 g
-
Čili eļļa4 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.