Truša gaļas ragū ar linguini

  • Gatavošana 55min
  • Vidēji grūti
Truša gaļas ragū ar linguini
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Truša ragū

  • Truša kājas ar kaulu
     350 g
  • Eļļa
     50 ml
  • Burkāni
     2 gab.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Cukīni
     1 gabali
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Ķiploki
     5 daiva (-s)
  • Tomātu mērce Rimi
     200 g
  • Vistas buljons
     450 ml
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Cukurs
      pēc garšas

Pasta

  • Linguini
     300 g
  • Siers Grana Padano
     60 g
  • Čili eļļa
     4 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā sakarsē eļļu un apcep truša kājas.
Pievieno sagrieztus burkānus, sīpolu, cukīni, baklažānu un ķiploku.
Pievieno buljonu un vāri 40 minūtes, līdz gaļa atdalās no kaula.
Izņem gaļu, dārzeņiem pievieno mērci un lēnām turpini sautēt.
Notīri gaļu no kauliem un liec atpakaļ katlā.
Pievieno krējumu, nogaršo, vai pietiek sāls.
Novāri pastu un samaisi ar ragū.
Pasniedz ar sakapātiem pētersīļiem un sarīvētu sieru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes