Truša gaļas salāti
-
Gatavošana 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Truša gaļa (filejas gabals)180 g
-
Sviests1.5 ēdamk.
-
Ābols1 gab.
-
Selerijas2 kāti
-
Pekanrieksti50 g
-
Jauktās salātlapas2 sauja (-s)
-
Majonēze2 ēdamk.
-
Dižonas sinepes0.5 tējk.
-
Citrona sula0.5 tējk.
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Truša gaļu, seleriju un ābolu sagriez vienāda lieluma kubiņos.
Truša gaļu apcep uz pannas ar sviestu un sāli. Cep tikai dažas minūtes, lai gaļu nepārceptu, pēc tam atdzesē.
Atdzesētai truša gaļai pievieno seleriju, ābolu un pekanriekstus, visu sajauc ar majonēzi, sinepēm un citrona sulu. Pasniedzot iecilā salātu lapas.