Sastāvdaļas
Klimpas
-
Truša gaļas fileja200 g
-
Vistas ola1 gab.
-
Kartupeļu ciete2 ēdamk.
-
Ķiploki1 daiva (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Rīvēts muskatrieksts1 šķipsniņa (-s)
Zupa
-
Burkāni2 gab.
-
Cukīni1 gabali
-
Sīpolloki5 kāti
-
Olu nūdeles ICA180 g
-
Paipalu olas Rimi12 gab.
-
Vistas vai cits buljons1.2 L
Pasniegšanai
-
Čili eļļa4 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pasniedz ar vārītām paipalu olām (novārītas 2 minūtes un 30 sekūndes) un čili eļļu.