Sastāvdaļas
Buljons
-
Pīles kauli un viens stilbs ar gaļu1 gab.
-
Selerijas kāti4 gab.
-
Burkāni2 gab.
-
Sīpoli2 gab.
-
Ķiploki2 gabali
-
Tumšā soja2 ēdamk.
-
Sāls1 tējk.
-
Smaržīgie pipari8 gab.
-
Timiāns1 bunte (-s)
-
Rozmarīns2 zariņi
-
Ingvera sakne3 šķēlīte (-s)
Ravioli
-
Pastas mīkla220 g
-
Parmas siers40 g
-
Gaļa no pīles stilba pēc novārīšanas1 gab.
Pasniegšanai
-
Loki1 bunte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pīles kaulus un stilbus kopā ar dārzeņiem liec cepamajā traukā un cep cepeškrāsnī grila režīmā 230 grādos 25 minūtes, līdz kauli kļūst brūni, pat melni.
Liec katlā un pievieno 3 litrus ūdens, garšvielas, soju un sāli.
Vāri uz lēnas uguns 2 stundas.
Gatavo buljonu nokās.
Pagatavo ravioli: sajauc Parmas sieru ar gaļu no pīles stilbiem.
Mīklu izrullē 1 mm vai plānāku, liec pildījumu pamīšus ar 2 centimetru atstarpi, apkārt mīklu apsmērē ar ūdeni.
Virsū liec identisku mīklas plāksni un piespied malas. Sagriez ravioli.
Uzkarsē buljonu, liec tajā ravioli un lokus. Ravioli jāvāra 1 minūti.