Tumšais pīles buljons ar ravioli

  • Gatavošana 3h
  • Vidēji grūti
Tumšais pīles buljons ar ravioli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Buljons

  • Pīles kauli un viens stilbs ar gaļu
     1 gab.
  • Selerijas kāti
      4 gab.
  • Burkāni
     2 gab.
  • Sīpoli
     2 gab.
  • Ķiploki
     2 gabali
  • Tumšā soja
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Smaržīgie pipari
      8 gab.
  • Timiāns
     1 bunte (-s)
  • Rozmarīns
      2 zariņi
  • Ingvera sakne
     3 šķēlīte (-s)

Ravioli

  • Pastas mīkla
     220 g
  • Parmas siers
     40 g
  • Gaļa no pīles stilba pēc novārīšanas
     1 gab.

Pasniegšanai

  • Loki
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pīles kaulus un stilbus kopā ar dārzeņiem liec cepamajā traukā un cep cepeškrāsnī grila režīmā 230 grādos 25 minūtes, līdz kauli kļūst brūni, pat melni.

Liec katlā un pievieno 3 litrus ūdens, garšvielas, soju un sāli.

Vāri uz lēnas uguns 2 stundas.

Gatavo buljonu nokās.

Pagatavo ravioli: sajauc Parmas sieru ar gaļu no pīles stilbiem.

Mīklu izrullē 1 mm vai plānāku, liec pildījumu pamīšus ar 2 centimetru atstarpi, apkārt mīklu apsmērē ar ūdeni.

Virsū liec identisku mīklas plāksni un piespied malas. Sagriez ravioli.

Uzkarsē buljonu, liec tajā ravioli un lokus. Ravioli jāvāra 1 minūti.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes