Tumšās šokolādes muss ar zemeņu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tumšās šokolādes muss ar zemeņu mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Tumšās šokolādes muss

  • Zīda tofu
     349 g
  • Tumšā šokolāde RED Ekstra 60%
     100 g
  • Zeltainais sīrups
     2 ēdamk.
  • Dažādas ogas
     200 g

Zemeņu mērce

  • Dateles
     100 g
  • Svaigas vai saldētas zemenes
     300 g
  • Zeltainais sīrups
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tumšās šokolādes muss ar zemeņu mērci

Šokolādes tāfelīti salauz mazākos gabalos un liec bļodā.
Bļodu liec uz katliņa ar siltu ūdeni, lai šokolāde izkūst.
Noliec šokolādi malā, lai atdziest līdz istabas temperatūrai.
Liec tofu un sīrupu blenderī un blendē, līdz izveidojas krēmīga masa.
Vienmērīgi pievieno šokolādi un sablendē.
Liec masu ledusskapī dzesēties uz vismaz 1 stundu.
Mērces sastāvdaļas sablendē un pasniedz ar šokolādes musu un ogām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli