Tumšo olīvu tapenāde

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tumšo olīvu tapenāde
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Tumšās olīvas bez kauliņiem
     250 g
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Anšovi
     45 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
     70 ml
  • Citronu sula
     60 ml
  • Dižonas sinepes
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vispirms liec blenderī tikai olīvas un nedaudz sablendē, lai tās viegli sapluinītu.

Tad pievieno visu pārējo un blendē, līdz veidojas viendabīga masa.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu ramen

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes