Tunča salātu sendvičs

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tunča salātu sendvičs

Sastāvdaļas

  • Tunzivs fileja
     200 g
  • Marinēti gurķi
     100 g
  • Kaperi
     50 g
  • Sīpols
     70 g
  • Seleriju kāti
     70 g
  • Loki
     100 g
  • Franču sinepes
     1 tējk.
  • Majonēze
     2 ēdamk.
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Grauzdētas maizes šķēles
      pēc garšas
  • Romiešu salātu lapas
      pēc garšas
  • Bambusa iesmi
      pasniegšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā sajauc tunzivs fileju ar gabaliņos sagrieztiem marinētajiem gurķiem, sīpolu un seleriju kātiem. Pievieno kaperus un lociņus. 

Pievieno sinepes, majonēzi un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisi. 

Sagrauzdē maizes šķēles. 

Uz maizes šķēles liec sinepes un majonēzi, salātu lapas un tunča salātus. Pa virsu liec maizes šķēli un atkal tās pašas sastāvdaļas. Sendviča augšpusē liec vēl vienu maizes šķēli un iespraud koka irbulīti. 

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tunča burgermaizīte

10min • Viegli