Tunča salātu sendvičs
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Tunzivs fileja200 g
-
Marinēti gurķi100 g
-
Kaperi50 g
-
Sīpols70 g
-
Seleriju kāti70 g
-
Loki100 g
-
Franču sinepes1 tējk.
-
Majonēze2 ēdamk.
-
Citrona sula0.5 gab.
-
Grauzdētas maizes šķēlespēc garšas
-
Romiešu salātu lapaspēc garšas
-
Bambusa iesmipasniegšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā sajauc tunzivs fileju ar gabaliņos sagrieztiem marinētajiem gurķiem, sīpolu un seleriju kātiem. Pievieno kaperus un lociņus.
Pievieno sinepes, majonēzi un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisi.
Sagrauzdē maizes šķēles.
Uz maizes šķēles liec sinepes un majonēzi, salātu lapas un tunča salātus. Pa virsu liec maizes šķēli un atkal tās pašas sastāvdaļas. Sendviča augšpusē liec vēl vienu maizes šķēli un iespraud koka irbulīti.