Tunča un dīgstu sendviči

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tunča un dīgstu sendviči
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Tostermaize ar sēklām
     9 šķēlīte (-s)
  • Krēmsiers ICA
     150 g
  • Konservēts tuncis eļļā
     200 g
  • Pesto I Love Eco
     4 ēdamk.
  • Avokado
     2 gabali
  • Citrona sula
     2 ēdamk.
  • Citrona miza, smalki sarīvēta
      nedaudz
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Rukola vai kreses dīgsti
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liec avokado (bez kauliņa un mizas), citrona sulu, citrona mizu (smalki sarīvētu), eļļu, sāli un piparus.

Ja vēlies, vari pievienot kumīna pulveri.

Samaisi, lai veidojas krēmīga masa.

Citā bļodā liec krēmsieru un tunci un ar dakšiņu samaisi, kamēr krēmīgs, bet vēl ar gabaliņiem.

 

Saliec maizes šķēles pa divi, kā veidojot sendviču. 

Uz vienas sendviča puses smērē tunča krēmu. 

Uz otras šķēles liec avokado krēmu un pāri pesto.

Visu smērē tā devīgi. 

Uz avokado puses liec dīgstus, tad virsū šķēli ar tunci un pasniedz uzreiz vai pēc stundas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes