Tuncis ar citrusaugļu salātiem

  • Gatavošana 12min
  • Vidēji grūti
Tuncis ar citrusaugļu salātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenspuru tunzivs fileja
     240 g
  • Sālītas pistācijas (izlobītas)
     30 g
  • Mandeles
     30 g
  • Ķiploku granulas
     0.5 tējk.
  • Eļļa (apcepšanai)
     40 ml
  • Citrons
     1 gab.
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Greipfrūts
     1 gabali
  • Bistro salātu maisījums Rimi
     60 g
  • Pirmā spieduma olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tuncis ar citrusaugļu salātiem

Sadrupini pistācijas un madeles, pievieno ķiploku granulas.
Apviļā tajās tunča fileju.
Iesaku to ietīt pārtikas plēvē un nedaudz piepresēt.
Pagatavo salātus: izfilē cirtusaugļus un sajauc ar bistro salātu maisījumu.
Atlikušajai citrusaugļu sulai pievieno eļļu, sāli, piparus un samaisi mērci.
Iztin tunzivi no plēves un apcep eļļā uz pannas 1 minūti no katras puses.
Sagriez zivi strēmelēs un pasniedz, pārlejot ar mērci.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes