Turku zirņu un kāpostu pankūkas ar brūkleņu un ābolu salātiem.
-
Gatavošana 45min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Pankūkas
-
Vārīti turku zirņi380 g
-
Kviešu milti250 g
-
Olas3 gab.
-
Sāls1 tējk.
-
Piens600 ml
-
Kāpostu rīsi250 g
-
Sviests3 ēdamk.
Salāti
-
Sarkans ābols1 gab.
-
Nevārīts brūkleņu džems100 g
Bekons
-
Bekons200 g
-
Rapšu eļļa1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.