Uzkodu vainags

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Uzkodu vainags
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mini Mozzarella
     1 paciņa (-s)
  • Fuet desa Selection by Rimi
     0.5 gab.
  • Melnās olīvas Selection by Rimi
     150 g
  • Marinētie gurķīši Rimi
     0.5 gab.
  • Tomāti Rimi ķiršu
     1 paciņa (-s)
  • Holandes siers
     150 g
  • Svaigs baziliks
     1 bunte (-s)
  • Bambusa iesmiņi
      pēc nepieciešamības
  • Rozmarīns iepakojumā
      dekoram

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šis uzkodu vanags ne tikai priecēs viesu vēderus, bet arī acis - Ziemassvētku vainags izskatīsies patiesi svinīgi uz jebkura svētku galda.

Sagriez sieru, desu kubiciņos. Marinētos gurķīšus, pārgriez uz pusēm, nomazgā tomātus.
Visu dažādās kombinācijās saspraud uz iesmiņiem, tai skaitā arī bazilika lapiņas.
Kārto lielā šķīvī gar malu aplī – kā vainagu. Dekorē ar rozmarīna zariņiem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli