Varavīksnes forele cidoniju un biešu sālījumā

  • Gatavošana 5h
  • Viegli
Varavīksnes forele cidoniju un biešu sālījumā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Forele ar sālījumu

  • Varavīksnes foreles fileja
     800 g
  • Rīvētas, tvaicētas bietes
     1 paciņa (-s)
  • Kadiķa ogas
     5
  • Rozmarīna zariņš
     1
  • Cidoniju sula
     2 ēdamk.
  • Jūras sāls
     2 ēdamk.
  • Cukurs
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tekošā aukstā ūdenī noskalo foreles fileju, nosusini un noņem ādu. Izņem visas asakas.
Blendera krūzē liec visas sālījuma sastāvdaļas un samal pastā. Pusi pastas liec traukā un ieguldi tajā foreles fileju. Liec pa virsu otru pastas kārtu un visam pārklāj pārtikas plēvi.
Liec ledusskapī vismaz uz 5 stundām vai uz nakti.
Sālīto fileju noskalo tekošā aukstā ūdenī, nosusini un pasniedz, sagrieztu plānās strēmelēs.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes