Vegānā dārzeņu lazanja

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vegānā dārzeņu lazanja
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenais cukīni
     0.5 gabali
  • Kabacis
     0.5 gabali
  • Zaļais cukīni
     0.5 gabali
  • Sīpols
     1 gabali
  • Tomāts
     1 gabali
  • Vegānais siers
     6 šķēlīte (-s)
  • Baziliks
     
  • Rukola
     
  • Vegānais pesto
     4 ēdamk.
  • Vidusjūras garšvielas
     
  • Sāls un pipari
     1

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garda vegāniskā lazanja, mazliet izmainīta veselīgāka versija tradicionālājam Itāļu ēdienam, kurā svaigi dārzeņi aizvieto pastas kārtas. Pesto mērce piešķir ēdienam papildu garšas slāni, padarot šo lazanju garšas buķetēm bagātu.

Dārzeņus griež plānās šķēlēs, apslaka ar olīveļļu, pievieno garšvielas un liek uz grila.
Grilē no abām pusē, lai zeltaini brūns

Dārzeņu šķēles kārto uz šķīvja pa krāsām, pārlej ar pašgatavotu vai veikalā pirkto vegāno pesto, tad kārto tomātu sķēles, pamīšus liek vegānā siera šķēles, pa vidu - rukolu.

 

Pasniedz ar baziliku.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes