Vegānā upeņu un mango kūka
-
Gatavošana 2h
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Smilšu mīkla
-
Margarīns150 g
-
Kokosa sviests30 g
-
Banāns40 g
-
Sāls0.5 tējk.
-
Pūdercukurs1 tējk.
-
Auksts augu piens30 ml
-
Milti250 g
Mango muss
-
Atlaidināts mango Rimi300 g
-
Auzu krējums (putošanai)250 ml
-
Auzu dzēriens100 ml
-
Agar agar10 g
-
Kļavu vai cukura sīrups30 ml
-
Citronskābe0.3 tējk.
Upeņu muss
-
Saldētas upenes Rimi300 g
-
Cukurs60 g
-
Ūdens200 ml
-
Agar agar10 g
-
Sojas vai cits augu valsts fermentētais "jogurts"250 g
Riekstu karamele
-
Cukurs100 g
-
Mandeļu drumstalas Rimi50 g
-
Margarīns80 g
-
Auzu piens30 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Masu lej kūkas formā un ļauj padzist. Ledusskapī likt nav obligāti. Kad temperatūra būs ap 36 grādi, masa sāks sastingt.