Sastāvdaļas
-
Amaranta milti50 g
-
Pilngraudu auzu pārslas200 g
-
Kokosriekstu eļļa100 g
-
Banāns1 gab.
-
Kaltētas dzērvenes50 g
-
Sezama sēklas30 g
-
Riekstu maisījums50 g
-
Dateles50 g
-
Žāvētas aprikozes50 g
-
Agaves sīrups30 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sablendē banānu, dateles un aprikozes.
Riekstus nedaudz sasmalcini.
Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā un gatavo aplīšus, kārto tos uz pannā ieklāta cepampapīra.
Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 10 minūtes jeb kamēr cepumi zeltaini brūni.
Pirms ēšanas cepumus atdzesē, jo tie var drupt