Vegānie auzu pārslu cepumi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vegānie auzu pārslu cepumi
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Amaranta milti
     50 g
  • Pilngraudu auzu pārslas
     200 g
  • Kokosriekstu eļļa
     100 g
  • Banāns
     1 gab.
  • Kaltētas dzērvenes
     50 g
  • Sezama sēklas
     30 g
  • Riekstu maisījums
     50 g
  • Dateles
     50 g
  • Žāvētas aprikozes
     50 g
  • Agaves sīrups
     30 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sablendē banānu, dateles un aprikozes.

Riekstus nedaudz sasmalcini.

Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā un gatavo aplīšus, kārto tos uz pannā ieklāta cepampapīra.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 10 minūtes jeb kamēr cepumi zeltaini brūni.

Pirms ēšanas cepumus atdzesē, jo tie var drupt

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti