Sastāvdaļas
-
Baklažāns2 gab.
-
Cukīni0.5 gab.
-
Batāte1 gab.
-
Sāls, piparipēc garšas
-
Olīveļļa40 ml
-
Vegāniskais Gouda siers150 g
-
Pētersīļidekorēšanai
Lēcu sagatavošana
-
Brūnās lēcas300 g
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Tomāti savā sulā450 g
-
Tomāts2 gab.
-
Cukurs1 tējk.
-
Sāls, pipari, oregano, kanēlis, paprikas pulveris, timiānspēc garšas
-
Lauru lapas2 gab.
-
Eļļacepšanai
Bešamela mērcei
-
Augu dzēriens480 ml
-
Kukurūzas ciete20 g
-
Rauga pārslas2 ēdamk.
-
Sāls, piparipēc garšas
-
Muskatrieksts1 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vegāniskā musaka ar dārzeņiem, lēcām un bešamela mērci ir sātīga un garda maltīte. Lieliska izvēle vegāniem un tiem, kas vēlas baudīt veselīgu ēdienu.