Vegāniskā Tom Kha zupa ar nūdelēm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Burkāni
     150 g
  • Selerijas kāti
     50 g
  • Saldēti zaļie zirnīši
     50 g
  • Šampinjoni
     200 g
  • Lapu kāposts Kale
     30 g
  • Rīsu nūdeles
     180 g
  • Kokosriekstu piens Rimi Planet
     400 ml
  • Dārzeņu buljona kubiciņš
     1 gab.

Garšvielas

  • Ingvers
     20 g
  • Čili pipars
     5 g
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Citrona miza
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls, pipari
      Pēc garšas
  • Cukurs
     0.5 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez burkānu un seleriju kubiciņos un apcep eļļā.

Pievieno 1,5 l ūdens un vienu dārzeņu buljona kubiņu.

Saspied piestā, smalki sakapā vai sablendē garšvielas.

Apcep šampinjonus, pievieno samaltās garšvielas un pievieno zupai.

Nogaršo buljonu, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli vai citrona skābumu.
Pievieno zirnīšus, kale un nūdeles. Atstāj ievilkties 3–5 minūtes un pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu ramen

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skābētu kāpostu zupa

1h 20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes