Vegāniskais Creme brulee

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kokosriekstu piena krēms (biezā daļa no bundžas)
     150 g
  • Zīda tofu
     170 g
  • Mandeļu piens
     80 ml
  • Cukurs
     70
  • Kukurūzas ciete
     10 g
  • Vaniļas sēklas
      1/4 no pāksts
  • Kurkuma
     1 šķipsniņa (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Iemācies pagatavot vegānisku creme brulee kopā ar pavāru Edgaru Sandersu!

Visas sastāvdaļas liec blenderī un sablenderē. Iegūto masu liec katliņā un nepārtraukti maisot sildi uz lēnas uguns līdz masa sāk burbuļot un sabiezēt.

Nekavējoties masu lej creme brulee trauciņos, katrā pa 50 gramiem un atstāj lai atdziest.

Liec trauciņus ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm atdzesēties un sabiezēt. Īsi pirms pasniegšanas izņem trauciņus no ledusskapja.

Katrā trauciņā uz krēma uzber nedaudz cukura un ar virtuves gāzes degli uzmanīgi dedzini līdz cukurs izkusis un karamelizējies.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli