Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Vegāniskais Creme brulee
-
Gatavošana 20min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Kokosriekstu piena krēms (biezā daļa no bundžas)150 g
-
Zīda tofu170 g
-
Mandeļu piens80 ml
-
Cukurs70
-
Kukurūzas ciete10 g
-
Vaniļas sēklas1/4 no pāksts
-
Kurkuma1 šķipsniņa (-s)
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Iemācies pagatavot vegānisku creme brulee kopā ar pavāru Edgaru Sandersu!
Visas sastāvdaļas liec blenderī un sablenderē. Iegūto masu liec katliņā un nepārtraukti maisot sildi uz lēnas uguns līdz masa sāk burbuļot un sabiezēt.
Nekavējoties masu lej creme brulee trauciņos, katrā pa 50 gramiem un atstāj lai atdziest.
Liec trauciņus ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm atdzesēties un sabiezēt. Īsi pirms pasniegšanas izņem trauciņus no ledusskapja.
Katrā trauciņā uz krēma uzber nedaudz cukura un ar virtuves gāzes degli uzmanīgi dedzini līdz cukurs izkusis un karamelizējies.