Vegāniskās ābolu pankūkas

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Milti (pēc izvēles kviešu, speltas vai auzu)
     250 g
  • Ābolu biezenis
     100 g
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Malts kanēlis
     1 tējk.
  • Mīksts vegāniskais sviests
     2 ēdamk.
  • Cepamais pulveris
     1 ēdamk.
  • Auzu dzēriens ICA
     350 ml

Pasniegšanai

  • Banāns
     1 gab.
  • Cukurs
     25 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gaisīgas un brīnumaini gardas ābolu pankūkas bez olām un piena! Izmanto savu iecienīto augu valsts dzērienu piena vietā, savukārt ābolu biezenis lieliski saturēs kopā masu. Kviešu miltu vietā vari izmantot auzu, speltas vai pilngraudu.

Sajauc visas sausās sastāvdaļas – miltus, cukuru, sāli, kanēli, cepamo pulveri.
Sausajām sastāvdaļām pievieno ābolu biezeni un mīkstu sviestu.
Masai pielej augu dzērienu un izmaisa.

Mīklu atpūtina 5 minūtes un, ja nepieciešams, pievieno vēl augu dzērienu.

Uzkarsē pannu un izkausē vegānisko sviestu. Var izmantot arī neitrālas garšas eļļu.

Sakarsētā pannā no mīklas cep nelielus plācenīšus.
Pēc izvēles, var dekorēt ar cukurā karamelizētiem banāniem vai ogām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes