Veģetārā šokolādes un piparmētru panna cotta

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Veģetārā šokolādes un piparmētru panna cotta
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Piens
     400 ml
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Agar agar
     15 g
  • Šokolādes un lazdu riekstu krēms I Love Eco
     180 g
  • Kļavu sīrups
     160 ml
  • Svaigās piparmētru lapas
     1 bunte (-s)
  • Laima sula
     1 gab.
  • Zemenes
     300 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Veģetārā šokolādes un piparmētru panna cotta

Pagatavo pirmo krēmu - uzvāri 200 ml piena kopā ar 100 ml saldā krējuma un 7,5 g agar agar. Pievieno šokolādes krēmu un samaisi. Lej traukā un atdzesē līdz sastingst.

Kad sastindzis - veido otro krēmu. Samal piparmētru ar sīrupu, pievieno laima sulu. Uzvāri 200 ml piena kopā ar 100 ml saldā krējuma un 7,5 g agar agar. Sajauc kopā ar piparmētru sīrupu un izkās caur sietu. Lej traukā, atdzesē.
Dekorē ar zemenēm.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes