Sastāvdaļas
-
Piens400 ml
-
Saldais krējums200 ml
-
Agar agar15 g
-
Šokolādes un lazdu riekstu krēms I Love Eco180 g
-
Kļavu sīrups160 ml
-
Svaigās piparmētru lapas1 bunte (-s)
-
Laima sula1 gab.
-
Zemenes300 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Veģetārā šokolādes un piparmētru panna cotta
Pagatavo pirmo krēmu - uzvāri 200 ml piena kopā ar 100 ml saldā krējuma un 7,5 g agar agar. Pievieno šokolādes krēmu un samaisi. Lej traukā un atdzesē līdz sastingst.