Veģetārā šokolādes un piparmētru panna cotta

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Veģetārā šokolādes un piparmētru panna cotta
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Piens
     400 ml
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Agar agar
     15 g
  • Šokolādes un lazdu riekstu krēms I Love Eco
     180 g
  • Kļavu sīrups
     160 ml
  • Svaigās piparmētru lapas
     1 bunte (-s)
  • Laima sula
     1 gab.
  • Zemenes
     300 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Veģetārā šokolādes un piparmētru panna cotta

Pagatavo pirmo krēmu - uzvāri 200 ml piena kopā ar 100 ml saldā krējuma un 7,5 g agar agar. Pievieno šokolādes krēmu un samaisi. Lej traukā un atdzesē līdz sastingst.

Kad sastindzis - veido otro krēmu. Samal piparmētru ar sīrupu, pievieno laima sulu. Uzvāri 200 ml piena kopā ar 100 ml saldā krējuma un 7,5 g agar agar. Sajauc kopā ar piparmētru sīrupu un izkās caur sietu. Lej traukā, atdzesē.
Dekorē ar zemenēm.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Citrusaugļu salāti

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Upeņu balzama braunijs

40min • Viegli