Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Veģetārā spinātu zupa
-
Gatavošana 1h
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Vīnogu kauliņu eļļa3 tējk.
-
Puravi1 sauja (-s)
-
Ķiploki1 ēdamk.
-
Burkāni2 gab.
-
Kartupeļi2 gab.
-
Pērļu grūbas50 g
-
Buljons1.5 L
-
Baltās pupiņas230 g
-
Turku zirņi240 g
-
Spinātipēc garšas
-
Beztauku jogurts1 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzsildi pannā vīnogu kauliņu eļļu, pievieno puravus un ķiplokus, un apcep.
Pievieno arī burkānus, ļauj apcepties arī tiem.
Pievieno sagrieztus kartupeļus un pērļu grūbas. Uzlej buljonu. Vāri 10 minūtes.
Šķidrumam pievieno baltās pupiņas, turku zirņus, kā arī spinātus.
Apmaisot, ļauj zupai brīdi pavārīties.
Servē bļodiņās un pievieno beztauku jogurtu.
Labu apetīti!