Veģetārais burgers

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Veģetārais burgers
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizīte Maiziņš
     2 gabali
  • Baltās pupiņas I Love Eco
     200 g
  • Melnā kvinoja, novārīta
     50 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kukurūzas ciete
     10 g
  • Humuss
     2 ēdamk.
  • Cukīni
     4 šķēlīte (-s)
  • Bietes vārītas
     4 šķēlīte (-s)
  • Deli vegānu siers
     2 šķēlīte (-s)
  • Salātu maisījums
     2 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa
     30 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pupiņas samīca vai sablendē viendabīgā masā, pievieno kvinoju, sāli, mandeļu miltus un kukurūzas cieti.

Izveido 2 kotletes un atdzesē ledusskapī 20 min.

Uzsilda maizi un iesmērē ar humusu no iekšpuses.

Olīveļļā apcep kotletes un cukīni šķēles. 

Kārto burgerus, liekot visas sastāvdaļas kārtās.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Šnicelburgers

35min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes