Sastāvdaļas
Karijs
-
Burkāns1 gab.
-
Sīpols1 gab.
-
Kabacis200 g
-
Kolrābis100 g
-
Sarkanā paprika1 gab.
-
Olīveļļa30 ml
-
Sāls0.5 tējk.
-
Mērce Tikka Masala350 g
Piedevas
-
Novārīti jasmīnu rīsi200 g
-
Dārzeņu buljons120 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Olīveļļā sautē burkānus (mizotus, sagrieztus) ar sīpoliem (mizotiem, sagrieztiem) 2-3 min, tad pievieno kolrābi (mizotu, sagrieztu), kabaci (mizotu, sagrieztu) un papriku (mizotu, sagrieztu) un turpini sautēt vēl 2-3 min.
Pievieno buljonu un vāri, līdz burkāni kļūst mīksti.
Pielej Tikka Masala mērci un vāri vēl 3 min.
Pasniedz ar siltiem rīsiem.