Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Veselīgie pavasara salāti ar zaļumu mērci
-
Gatavošana 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
salātu lapas2 bunte (-s)
-
dilles1 bunte (-s)
-
sīpolloki1 bunte (-s)
-
gurķis1 gabali
-
redīsi10 gabali
-
kefīrs500 ml
-
sālspēc garšas
-
piparipēc garšas
-
citrons0.5 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Svaigu lapu salāti ar zaļuma mērci.
Salātlapas nomazgā, sagriež un liek lielā traukā.
Gurķiem nomizo mizu un liek blendera krūzē.
Redīsu kātus nogriež un liek blendera krūzē. Pievieno arī diļļu un sīpolloku kātus.
Blenderī lej kefīru, piespiež sulu no citrona .
Sablenderē līdz mērces konsistencei.
Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Pārlej mērci pāri salātiem.
Var dekorēt ar mikrozaļumiem.