Viegli sālītas foreļmaizītes
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Rudzu maize Turaidaspēc garšas
-
Svaigs gurķispēc garšas
-
Viegli sālīta forelepēc garšas
-
Dillesdekoram
-
Sālspēc garšas
-
Cukurspēc garšas
Avokado krēms
-
Avokado1 gabali
-
Turku zirņi1 ēdamk.
-
Sezama sēklu eļļa1 ēdamk.
-
Grauzdēts sezams1 ēdamk.
-
Laima sula1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes.
Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.
Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju.
Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā.
Sagriež gurķi plānās ripiņās.
Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilli.