Vieglie tunča spageti

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Vieglie tunča spageti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Makaroni Spaghetti
     220 g
  • Tuncis eļļā
     130 g
  • Pētersīļi
     1 ēdamk.
  • Rozmarīns
     1 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citrona miza
     0.33 gab.
  • Tīģergarneles
     16 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzvāri pastas ūdeni.

Paralēli pannā liec sakapātus garšaugus, eļļu no tunča, sakapātu ķiploku un uz mazas liesmas sautē, lai eļļa iegūst visas garšas.

Kad ūdens karsts, pievieno sāli un liec katlā spageti.

Pannā liec tunci (saspaidot ar dakšu), garneles un citrona mizu, visu samaisot.

Ļauj, lai gatavojas uz vidējas liesmas, kamēr vārās pasta.

Nokās, atstājot kādus 90 ml ūdens.

Pastu un ūdeni liec pannā, uzgriez lielāku liesmu, iemaisi, lai spageti pārklājas ar mērci, un pasniedz.

Var uzbērt čili.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes