Sastāvdaļas
-
Makaroni Spaghetti220 g
-
Tuncis eļļā130 g
-
Pētersīļi1 ēdamk.
-
Rozmarīns1 tējk.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Citrona miza0.33 gab.
-
Tīģergarneles16 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzvāri pastas ūdeni.
Paralēli pannā liec sakapātus garšaugus, eļļu no tunča, sakapātu ķiploku un uz mazas liesmas sautē, lai eļļa iegūst visas garšas.
Kad ūdens karsts, pievieno sāli un liec katlā spageti.
Pannā liec tunci (saspaidot ar dakšu), garneles un citrona mizu, visu samaisot.
Ļauj, lai gatavojas uz vidējas liesmas, kamēr vārās pasta.
Nokās, atstājot kādus 90 ml ūdens.
Pastu un ūdeni liec pannā, uzgriez lielāku liesmu, iemaisi, lai spageti pārklājas ar mērci, un pasniedz.
Var uzbērt čili.