Vienas pannas pasta

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vienas pannas pasta
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Desa Fuet
     80 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Šalotes sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Smalcināti tomāti
     300 g
  • Saldās paprikas pulveris
     1 ēdamk.
  • Vistas gaļas buljons
     400 ml
  • Sakapātas svaigas bazilika lapiņas
     2 sauja (-s)
  • Pasta Pennoni Selection by Rimi
     300 g
  • Maskarpones siers
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vienas pannas pasta

Lielā pannā lej olīveļļu un uz vidēja karstuma cep desas šķēlītes, līdz tās kraukšķ.
Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, saldās paprikas pulveri un tomātus, pusi buljona.
Kad viss sāk vārīties, liec klāt pastu.
Maisot ik pa laikam pievieno buljonu, līdz pasta novārījusies.
Pievieno baziliku un krēmīgumam maskarponi, pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes