Vienas pannas rīsu sautējums ar dārzeņiem un vistu

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Vienas pannas rīsu sautējums ar dārzeņiem un vistu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Tomātu mērce Rimi Smart
     200 g
  • Vistu šķiņķīši
     500 g
  • Garšvielu maisījums
     2 ēdamk.
  • Burkāni
     300 g
  • Kabači
     300 g
  • Rīsi
     400 g
  • Eļļa
     30 g
  • Zaļumi dekorēšanai
     1 sauja (-s)
  • Ūdens
     400 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavojiet vienas pannas rīsu sautējumu ar dārzeņiem un vistu – vienkārša un sātīga maltīte, kas ir ideāli piemērota ātrām vakariņām.

Sagriez burkānus un kabačus kubiņos.

Sagriez gabaliņos vistas šķiņķīšus. Uzber virsū garšvielu maisījumu un ar rokām apviļā, lai tas pielīp pie vistas gabaliņiem.

Katlā ielej eļļu un pievieno burkānus. Mazliet apcep, pievieno sagrieztos kabačus un vistas šķiņķīšus.
Katlā pievieno tomātu mērci, ūdeni, sāli un ļauj visam uzvārīties.
Pa virsu katliņā uzber rīsus. Samazina temperatūru uz pusi. Liec virsū vāku un ļauj vārīties 22 minūtes, vairs neko nemaisot.
Pēc 22 minūtēm katliņu ņem nost no plīts un atstāj vēl 5 minūtes ievilkties, nenoņemot katla vāku.
Pēc 5 minūtēm ņem nost vāku, apmaisi un pārkaisi ar zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli