Viltotā pēda

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Liellopa maltā gaļa
     900 g
  • BBQ garšvielas
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 ēdamk.
  • Provansas garšvielas
     2 ēdamk.
  • Olas
     2
  • Dižonas sinepes
     2 ēdamk.
  • Rīvmaize
     4 ēdamk.
  • Kečups
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā 1/2 sīpola un ķiploka daiviņas

Traukā liek liellopa gaļu

Pievieno sīpolu, ķiploku
Uzber BBQ un provansas garšvielas, sāli
Pievieno olas un pieliek sinepes
Uzber rīvmaizi
Visu samaisa un izvieto uz cepampannas
Izveido pēdas formu, pievieno kečupu un sīpolu dekoram
Uzlej eļļu
Uzkarsē krāsni līdz 190 grādiem un liek cepties 60 minūtes
Ja nepieciešams, pievieno vēl kečupu iespaidīgākam efektam un pasniedz!

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli

Šausmīgi laba kūka

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes