Vīnogu kompots visam

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vīnogu kompots visam
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Tumšās vīnogas bez kauliņiem
     700 g
  • Gaiši brūnais cukurs
     40 g
  • Citrona sula
     30 ml
  • Bio citrona miza (smalki sarīvēta)
     0.5 gab.
  • Vaniļas pāksts
     0.3 gabali
  • Jūras sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Kardamons (ja vēlies)
      1 pāksts

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vīnogu kompots visam

Katlā liec visas sastāvdaļas un vāri uz vidēji karstas liesmas 20 minūtes, līdz vīnogas kļūst mīkstākas.
Noņem no uguns un pasniedz uzreiz vai atdzesē un pasniedz aukstu.
Var pasniegt atsevišķi, ar saldējumu vai biksvītu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes