Sastāvdaļas
Karamele
-
Brūnais cukurs135 g
-
Ūdens40 g
-
Sviests45 g
Vīnogas
-
Dažādas vīnogas300 g
-
Apelsīna miziņa0.5 gab.
-
Brūnais cukurs1 ēdamk.
Mīkla
-
Kviešu milti260 g
-
Cepamais pulveris1.5 tējk.
-
Soda0.5 tējk.
-
Brūnais cukurs160 g
-
Baltais cukurs105 g
-
Sāls0.5 tējk.
-
Olas2 gab.
-
Svaigais siers280 g
-
Sviests85 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vīnogu kūka