Vista ar pērļu kuskusu un apelsīniem
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Indijas rieksti50 g
-
Rīvmaize50 g
-
Olas2 gab.
-
Vistas fileja250 g
-
Piparmētru lapiņas1 sauja (-s)
-
Pērļu kuskuss100 g
-
Apelsīni3 gab.
-
Rukola20 g
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Mazie spināti20 g
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Riekstus sīki sasmalciniet un sajauciet ar panko rīvmaizi.
Citā bļodā sakuliet olas, pievienojiet sāli un piparus.
Iemērciet pa vienam putna gaļas gabaliņam sakultā olā, pēc tam apviļājiet Indijas riekstu un rīvmaizes maisījumā un lieciet cepešpannā.
To pašu atkārtojiet ar visiem gaļas gabaliņiem. Vistas gaļu cepiet līdz 180 °C uzkarsētajā cepeškrāsnī 15 minūtes.
Pērļu kuskusu izvāriet, kā norādīts uz iepakojuma. Iemaisiet sakapātas piparmētru lapiņas un nolieciet malā.
Apelsīnus nomazgājiet un sagrieziet plānās ripiņās. Tās lielā bļodā samaisiet ar rukolu, kuskusu, spinātiem, eļļu, sāli un pipariem. Pa virsu izkārtojiet ceptu vistas gaļu.