Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Vista Austrumu mērcē
-
Gatavošana 45min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Koriandrs1.5 tējk.
-
Kumīns1 tējk.
-
Kurkuma0.5 tējk.
-
Kanēlis0.5 tējk.
-
Ingvers malts1 ēdamk.
-
Melnie pipari0.5 tējk.
-
Sinepju pulveris0.5 tējk.
-
Krustnagliņas0.5 tējk.
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Vistas buljons240 ml
-
Konservēti tomāti170 g
-
Sālspēc garšas
-
Kajēnas piparipēc garšas
-
Vistas fileja680 g
-
Kartupeļu ciete1 tējk.
-
Saldais krējums80 g
Dekors
-
Basmati rīsipēc garšas
-
Svaigs koriandrspēc garšas
-
Lavaša maizepēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nelielā bļodā samaisa visas garšvielas.
Cepešpannā sakarsē olīveļļu un 4-6 minūtes apcep sagrieztus sīpolus.
Pievieno sagrieztus ķiplokus un garšvielu maisījumu. Visu sautē 1 minūti.
Pievieno vistas buljonu un tomātus, paaugstina temperatūru līdz vārīšanai, tad atkal samazina un ļauj sautēties vēl 5 minūtes.
Masu sablendē blenderī, tad liek uz pannas un uzkarsē līdz sautēšanas temperatūrai.
Pievieno sāli, kajēnas piparus un sagrieztu vistas fileju.
Sautē 12 minūtes, līdz vista kļūst mīksta.
Pievieno cieti un kārtīgi samaisa.
Izslēdz plīti un masā vienmērīgi iemaisa saldo krējumu.
Pasniedz ar vārītiem basmati rīsiem, svaigu koriandru un lavaša maizi.