Vistas buljona zupa ar adžiku

  • Gatavošana 1h 15min
  • Viegli
Vistas buljona zupa ar adžiku

Sastāvdaļas

  • Fasēts cālis
     0.33 gab.
  • Burkāns
     1 gabali
  • Seleriju kāti
     4 gabali
  • Burciņa adžika
     0.33 paciņa (-s)
  • Universālās garšvielas
     1 ēdamk.
  • Makaroni radziņi
     50 g
  • Saullespuķu eļļa
      Cepšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sildoša zupa drēgnajiem rudens vakariem. Draudzīga arī Tavam maciņam!

Cālim izgriez filejas, var izfilēt arī šķiņķus.
Kaulus liec vismaz 2 litros ūdens.
Pievieno burkānu mizas un galus un atgriezumus no selerijām.
Pieliec adžiku un universālo garšvielu.
Vāri buljonu, līdz gaļa lec nost no kaula.
Tikmēr sagriez mazos kubiņos seleriju un burkānu.
Apcep eļļā, pievieno nokāstu buljonu, pieliec makaronus, kukurūzu.
Vāri, līdz makaroni gatavi.
Gaļu attīri no kauliem un pievieno zupai.
Pievieno citronu, ja vēlies zupu padarīt skābāku.

Līdzīgas receptes

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes