Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Vistas enčiladas
-
Gatavošana 1h 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Skābais krējums200 g
-
Tortiljas6 gabali
-
Siers200 g
-
Vistas fileja500 g
-
Olīveļļa3 ēdamk.
-
Sarkanā paprika1 gab.
-
Čili pipars1 gab.
-
Koriandrs1 bunte (-s)
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Konservētas pupiņas240 g
-
Kukurūza285 g
-
Konservēti tomāti400 g
-
Brūnais cukurs1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Sarkanais sīpols1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā lej 2 ēdamk. olīveļļu un uzkarsē.
Pievieno sasmalcinātus sīpolus, papriku, čili piparu, 1 daiviņu ķiploka un visu maisot apcep, līdz tie ir mīksti.
Pievieno sasmalcinātu koriandru.
Citā pannā uzkarsē 1 ēdamk. olīveļļu, pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju un apcep brūnu.
Abu pannu saturu samaisa kopā. Pievieno konservētas pupiņas un kukurūzu.
Konservētus tomātus sablendē, pievieno atlikušo ķiploku, cukuru, sāli un piparus pēc garšas.
Ņem tortiljas, izklāj un pilda ar vistas un dārzeņu maisījumu.
Sarullē.
Karstumizturīgā traukā lej pusi tomātu mērces, liek tortiljas.
Pārlej ar skābo krējumu un atlikušo tomātu mērci.
Pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Liek cepties 200 °C uzkarsētā krāsnī 15–20 min., līdz siers ir zeltaini brūns.
Pasniedz, pārkaisot ar sakapātu koriandru.